Mobilbarát weboldalak készítése

mobilbarat-weboldalak-keszitese
mobilbarat-weboldalak-keszitese

Szeretne Ön is egy ellenállhatatlan weboldalt,

amely már az első pillanatban professzionalizmust sugall a látogatói felé?
A siker kulcsa egy minden eszközön tökéletesen megjelenő és működő, mobilbarát (reszponzív) weboldal, amely pillanatok alatt pozitív benyomást tesz a potenciális vevőire.

Ebben segít most Önnek a SunCorp.

Professzionális mobilbarát weboldalak készítése

A weboldal készítés folyamán, mi a következő szempontokat tartjuk a legfontosabbnak:
 

  • Mennyire kezelhető könnyen az adott oldal mind a látogatói, mind pedig az Ön részére?
  • Milyen design szükséges, hogy leendő Ügyfeleiben azonnal bizalmat ébresszen az oldala?
  • Mennyire képes a jól elkészített weboldal növelni a bevételét?
  • Milyen funkciókra lesz szüksége és milyenekre nem, ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki új honlapjából?
  • Milyen egyéb szolgáltatásainkkal tudjuk teljeskörűen kiszolgálni az Ön és Ügyfelei igényeit?
  • Ki és hogyan fogja karbantartani az új mobilbarát weboldalát?
  • Pontosan ki lesz a célközönsége, mik lesznek a honlap legfontosabb tulajdonságai?

 

mobilbarat-weboldal-telefonon

Kérjen ajánlatot leendő weboldalára most egyszerűen és gyorsan.

Mobilbarát céges honlap már 550.000 Ft-tól!

Az ár tartalmazza az első éves tárhely díját, a design-t, az elkészítést, illetve az alapvető keresőoptimalizálási és biztonsági beállításokat, az oldal kezelésének betanítását, biztonsági szoftvert és egy évig az oldal biztonságos működéséhez szükséges frissítéseket. Igen, máshol ennyi extrát tényleg nem fog kapni új oldalához indulásként.

Milyen weboldalam lesz?

Alapvetően Joomla rendszerben dolgozunk 2006 óta. A Joomla egy méltán népszerű nyílt forráskódú rendszer, amit folyamatosan professzionális programozók fejlesztenek, hogy az minél gyorsabb, felhasználóbarátabb és biztonságosabb legyen. Ez és a 10+ éves tapasztalatunk garancia arra, hogy Ön ízléses és jól működő honlaptulajdonos lesz, ha a SunCorp-ot bízza meg új weboldalának elkészítésével.

A Joomla mellett igény esetén akár Wordpress, vagy teljesen egyedi fejlesztésű honlapok készítésével is állunk rendelkezésére, valamit új weboldalak mellett vállaljuk régi honlapjának felújítását is.

Kérjen ajánlatot leendő weboldalára most egyszerűen és gyorsan.

Kampánykezelés & Keresőoptimalizálás

Kampánykezelés

A mai felgyorsult, rohanó világban kiemelten fontos, hogy a weboldalunk a keresési listákon minél jobb pozícióban legyen. Az emberek csak ritkán jutnak el a Google találati listáján a harmadik oldalig, vagy azon túl, ezért a számunkra és a látogatóink számára is kulcsfontosságú, hogy az első oldalakon jelenjen meg honlapunk.

Több dologgal is erősíthetjük a honlapunk pozícióját, az egyik ilyen eszköz a Google AdWords, vagy Facebook kampányok. Ne sajnáljunk pénzt jól átgondolt és megfogalmazott, megszerkesztett hirdetések futtatásától, mert a legjobb és legköltséghatékonyabb módja a weboldalunkra értékes látogatókat szerezni. Ráadásul minél több látogatót hoz az oldalunkra, annál értékesebbek leszünk a Google szemében is! A SunCorp most jelentős kedvezménnyel segít Önnek első kampányát elindítani! Részletekről érdeklődjön személyesen, telefonon, vagy kérje ajánlatunkat!

Keresőoptimalizálás

A fizetett hirdetések mellett érdemes oldalunkat minél tisztábbnak, átláthatóbbnak és kezelhetőbbnek kialakítani és minden olyan technikát alkalmazni, amitől az oldalunk eleve keresőbarát lesz.

A SunCorp által készített honlapok már alap esetben is jó néhány kritériumnak megfelelnek, de van lehetősége a keresőoptimalizálási szolgáltatásunk igénybevételével oldalát erősíteni és a keresési találatokban előrébb hozni, mint ahogyan azt tette az Art'sHome Ingatlaniroda. is, akik például "Külföldi ingatlanok" kifejezésre már több mint négy éve a keresők első oldalán, annak is az elején szerepelnek.

Kérjen ajánlatot leendő weboldalára most egyszerűen és gyorsan.

Domain név & webtárhely

Domain név regisztráció és tárhely szolgáltatás

Mit sem ér egy profi weboldal jól átgondolt domain név választás  és egy biztonságos, gyors tárhely nélkül.
A SunCorp a weboldalak megtervezése és elkészítése mellett teljeskörű ügyintézéssel vállalja a kiválasztott domain név kezelését (regisztráció, átregisztráció, hosszabbítás), illetve weboldala számára megbízható tárhelyet és hardware-es környezetet biztosít!

Mielőtt belevágna egy weboldal létrehozásába, mindenképpen célszerű egy olyan domain nevet választania, ami már önmagában utal a weboldal által nyújtott szolgáltatásra, termékre. Ez is egy apróság, ami később szerepet fog játszani az oldalának a keresők általi minősítésében, az oldal megtalálhatóságában.

Ha szeretne meggyőződni, hogy a kiválasztott

domain név foglalt, vagy szabad-e, kattintson ide: